Известие

Collapse
No announcement yet.

биалетка за задна ос ,размер ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• биалетка за задна ос ,размер ?

Здр колеги,потърсих из форума но не видях такава тема, може и аз да съм я изпуснал.
    Проблема е следния : реших да сменя биалетката на задната ос понеже тропа когато си купих новата видях че е по дълга от моята с около 4-5см след което върнах новата и отидох в друг магазин но там пак ми дадоха дълга биалетка и като проверих в още няколко магазина навсякъде дават че биалетката е дълга 18см а моята е 13
    Някоя знае ли дали има модели с по къси биалетки?
    Или просто да купя две от тези които дават по каталог и да сложа тях?
    Колата е Алфа 156-2.4 jtd 136к.с.1999г седан
    Last edited by radi_alfa156-2.4jtd; d.m.y г., 18:49. Основание: пропусната информация

...
    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 23:14.

Comment

Миналата седмица смених предна,тези отзад са по дълги, а в магазина казаха че предните не стават зареди начина по който са разположени краищата на биалетката ,на задната са една срещу друга а на предната имало някакво завъртане
      Явно ще се сменят и двете
      Мерси за отговора

Comment

В такъв случай този дето е монтирал предна биелетка отзад е наистина майстор.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

...
          Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 23:14.

Comment

Събота или неделя ще разглобявам колата, за да я правя и тогава ще дам инфо за българския гении

Comment

...
              Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 23:15.

Comment

Смених биалетката оказа се че не е предна ,а някаква друга с дължина 14,5см
                Също така установих че може да се сложи всякаква дължина биалетка ,само трябва да се разкачи стабилизиращата щанга която се държи на 4 болтчета и да се извърти нагоре или надолу в зависимост от дължината на биалетката
                Това е от мен надявам се да съм помогнал и благодаря за отговрите които ми дадохте
                На снимката от ляво на дясно са подредени новата биалетка -старата задна и старата предна

Click image for larger version

Name:	DSC_2585.jpg
Views:	1
Size:	96.6 Килобайта
ID:	2337071

Comment

...
                  Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 23:15.

Comment

Определени е побългарено аз на око я погледнах несъм я мерил на място след свалянето я премерих за точност да знам каква е била
                    Важното е че нещата станаха и сега газ до ламарина

Comment

Working...
                    X